Marsu villitsee Instagramissa – uusi eläinjulkkis on syntynyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet eläinrakkaat lemmikinomistajat pitävät suloisina kuvia, joissa lemmikit on puettu joihinkin söpöihin asuihin. Kerroimme aiemmin valokuvauksellisesta Professor BooBoo -nimisestä kaksivuotiaasta marsusta, joka sulatteli ihmisten sydämiä.

Tilaa näyttäisi olevan vielä toisellekin marsusöpöliinille, joka ihastuttaa Instagramissa hauskoilla kuvillaan.

Fuzzberta-niminen marsu alkaa nousemaan pikkuhiljaa Instagram-julkkikseksi. Fuzzbertalla on jo reilusti yli 20.000 seuraajaa Instagramissa, jossa marsun uusimpia kuvapäivityksiä odotellaan innoissaan. Fuzzberta on todella valokuvauksellinen ja näyttää viihtyvän kuvaussetissä todella tarkoista kuvista päätellen.

Fuzzberta ihastuttaa kuvillaan, joissa sillä on yllä aina jotain hauskaa ja erilaista. Kaikissa kuvissa on oma teemansa, johon sopivat asusteet ja taustat on tarkasti mietitty. Välillä myös Fuzzbertan isosisko MiniGuineaPig toimii kuvissa vierailevana tähtenä ja poseeraa Fuzzbertan kanssa.