Pariskunta jahtasi hiirtä – koominen lopputulos!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuoren pariskunnan asuntoon oli livahtanut pieni hiiri. Vaikka asukkaat selvästi pelkäsivät hiirtä, rohkaistuivat he yrittämään jyrsijän pyydystämistä. Tilanne oli vaimon mielestä sen verran jännittävä, että hän päätti asetella kameran kuvaamaan kiinniottoa.

Operaatio sai pian koomisen käänteen, kun pieni siimahäntä livahti esiin piilostaan. Kiinniottajat nimittäin molemmat alkoivat kiljua kuin pienet lapset. Hiiri onnistui livahtamaan sohvan taakse piiloon. Vaimo alkoi naureskella pariskunnan onnettomalle toiminnalle.

Huvittavan tilanteesta tekee myös se, että pariskunnan kissa saapui paikalle katsomaan, mitä sen omistajat kiljuivat. Vaimo syytti tilanteesta kissaa, joka ei ollut hoitanut sen vastuulla olevaa hiiriongelmaa.

Kun mies lopulta rohkaistui etsimään hiiren, livahti se esiin sohvan takaa. Jälleen kerran mies alkoi huutaa kauhun vallassa. Vaikuttaisi siltä, että tämän pariskunnan olisi parasta kutsua paikalle ammattitaitoinen tuholaistorjuja.