Rikollisjengin toiminnasta paljastui iloinen yksityiskohta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uutistoimisto oli saanut kutsun pahamaineisen rikollisjengin tiloihin Uudessa-Seelannissa. Tribal Huk -jengi tunnetaan siitä, että jäsenillä on yleensä pitkä rikosrekisteri ja heidän käsivarsiaan koristavat jengille omistetut tatuoinnit.

Jengin tiloissa hääräävät rikolliset esittelivät toimittajille toimintaansa aitiopaikalta. Kaikki ei kuitenkaan ollut sitä, mitä voisi luulla, sillä nykyään jengiläiset ovat hyväntekijöitä. Joka päivä jengiläiset nimittäin valmistavat ja pakkaavat voileipiä ja eväitä vähäosaisille koululaisille.

SBS Dateline -ajankohtaisohjelma paljasti, että leipien valmistaminen maksaa jengille jopa 1.900 dollaria viikossa. Rahat hyvään ovat peräisin jengin omistajasta maatilasta, joka tekee voittoja. Voittorahoillaan jengiläiset ruokkivat vähäosaisia lapsia.

Jengin johtohahmo Jamie Pink tunnetaan paikallisissa kouluissa hyvin ja hän on kuin yksi henkilökunnan jäsenistä. Nuoret oppilaat ihailevat häntä suuresti ja pitävät miehen rikollisuuden vastaisia opetuksia suuressa arvossa. Daily Mail -lehden mukaan lasten auttaminen on nykyään hänen tärkein tehtävänsä elämässä ja hän on hyvä esimerkki siitä, kuinka ihmiset voivat muuttua ja oppia tekemistään virheistä.