Kannabis-smoothie korvasi lääkkeet: Juomasta terveystrendi?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nivelreumasta kärsivä Katie Marsh on ollut jo lähes vuoden ilman kortisonivalmisteita ja kipulääkkeitä. Reumapotilaan kiputilat ovat nimittäin lieventyneet huomattavasti kannabis-smoothieiden nauttimisen seurauksena.

Mainessa asuva yhdysvaltalaisnainen vannoo smoothien nimiin, sillä hänen kiputilansa ovat kadonneet. Metro-lehden mukaan Marshin lääkäri kannusti naista kokeilemaan kipuihinsa kannabista.

Koska Katie oli entuudestaan marja- ja hedelmäsmoothieiden ystävä, päätti hän sekoittaa lempijuomaansa kannabista. Marsh on juonut kannabis-smoothieta säännöllisesti siitä hetkestä lähtien. Fox News -uutiskanavan mukaan nainen luopui lääkkeistä 11 kuukautta sitten, eikä hän ole tarvinnut niitä sen jälkeen.

Lääkäreiden mukaan smoothie on terveellinen nauttia lääkkeeksi tarkoitetusta kannabiksesta. Kannabiksen laillistaneissa osavaltioissa voisi olla kysyntää smoothieille myös viihteellisessä mielessä. Ei ole mahdoton ajatus, että tulevaisuudessa smoothie-baareissa tarjoillaan myös kannabista sisältäviä vaihtoehtoja.