Nainen iski miehiä kadulla – pullotus housuissa säikäytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kun kaunis nainen lähestyy miestä iskemistarkoituksessa, viimeinen asia minkä mies haluaa nähdä, on naisen housuissa pullottava penis. HoomanTV teki pilan hyväuskoisten miesten kustannuksella, ja laittoi kauniin naisen asialle juksaamaan heitä.

Tori Ross -niminen nainen menee juttelemaan miehille, jotka innostuvat viehättävän naisen lähestymisestä. Pienen juttutuokion jälkeen naisen lanteiden ympärille sidottu paita putoaa, mikä paljastaa tiukoissa shortseissa innostuneen peniksen. Miehet perääntyvät todella nopeasti ja vastaavat vihaisesti, että eivät ikinä tekisi naisen kanssa mitään. Yksi mies kuitenkin yllätti Rossin olemalla täysin sujut naisen isokokoisen peniksen kanssa.

Aiemmin samankaltainen pila tehtiin rannalla, jossa kaunis vaalea nainen pyysi miehiä levittämään aurinkorasvaa selkäänsä. Kääntyessään ympäri miehet säikähtivät bikineissä pullottavaa penistä. Pila näyttäisi edelleen toimivan, ja lähes jokainen mies näyttää kokevan olonsa todella uhatuksi, kun miehen elin näkyykin piirtyvän kauniin naisen housuista läpi.