NASA:n Pluto-kuvista löydettiin hauska yksityiskohta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltain avaruushallinto NASA julkaisi äskettäin tarkkoja kuvia kääpiöplaneetta Plutosta ja sitä kiertävästä Charon-kuusta. Tieteilijöiden ja tutkijoiden lisäksi myös harrastajat ovat olleet kuvamateriaalista tohkeissaan.

Julkaistuista kuvista on löytynyt hauska yksityiskohta, joka on osunut kuvia tutkineiden harrastajien silmään. Kääpiöplaneetan pinnalla on nimittäin selvästi Disneyn Pluto-koiran ääriviivat.

Monen mielestä on huvittava yhteensattuma, että planeetan pinnalla oleva kuvio muistuttaa Plutoa. Kaksi toisistaan riippumatonta Plutoa ovat kytkeytyneet odottamattomalla tavalla yhteen. Kuva Pluto-koirasta Plutossa on levinnyt sosiaalisessa mediassa ja etenkin Disney-fanit ovat olleet havainnosta riemuissaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat