Rocktähden 15-vuotias poika kuoli traagisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaismuusikko Nick Cave tunnetaan parhaiten synkkäsävyisestä musiikistaan, joita hän on työstänyt yhtyeensä Nick Cave and the Bad Seeds kanssa. Mies on työskennellyt myös muun muassa näyttelijänä ja kirjailijana. Nyt tähteä on koetellut henkilökohtainen tragedia.

Nick Caven 15-vuotias poika, Arthur, on kuollut tiistaina 14. heinäkuuta 2015. Poika menehtyi tiputtuaan kalliolta Iso-Britannian Brightonissa. Nick Cave ja hänen vaimonsa Susie Bick paljastivat uutisen lehdistötiedotteessa.

– Poikamme Arthur kuoli tiistai-iltana. Hän oli kaunis, iloinen, rakastava poika. Pyydämme perheellemme yksityisyyttä, jota tarvitsemme surutyöhön näinä vaikeina aikoina, tiedotteessa luki.

The Guardian -lehden mukaan Arthur toimitettiin helikopterilla sairaalaan sen jälkeen, kun hänet löydettiin Ovingdean Gap -kallion alapuolella olevalta rannalta. Poika menehtyi saamiinsa vammoihin myöhemmin sairaalassa.