Rintaliivitön nainen oli Paaville liikaa – poliisit poistivat paikalta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Argentiinalainen glamour-malli oli lähtenyt poikansa kanssa katsomaan paavi Franciscuksen saattueen ohikulkua Asuncionissa, Paraguayssa. Povekas kaunotar oli jättänyt rintaliivit kotiinsa ja naisen uhkeat muodot saivat ihmiset yleisössä hermostumaan.

Victorian harmiksi viranomaiset saapuivat hakemaan mallin pois yleisön seasta. Poliisien mukaan naisen pukeutuminen ei ollut sovelias paavin silmille. Nöyryytetty malli poistui väkijoukosta ihmisten huudellessa hänelle loukkauksia.

Daily Mail -lehden mukaan Xipolitakis on puolustanut pukeutumistaan sosiaalisessa mediassa. Nainen kokee, että hän oli asiallisen peittävästi pukeutunut, sillä yleensä hänen yllään nähdään paljon paljastavampia vaatteita.

Ilmeisesti paavin seurue oli sitä mieltä, että kohumallin vaatetus oli syntisen niukka. Ehkäpä seuraavalla kerralla Victoria pukeutuu peittävämpään asuun, rintaliivejä unohtamatta.

ESPERANDO AL PAPA #paraguay #Perdon

Kuva, jonka Victoria Xipolitakis (@xipolitakisvictoria) julkaisi