Turisti houkutteli villisian kuolemaan – someraivo repesi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisten matkailijoiden veneretki Bayoun vesistöalueilla sai kauhistuttavan käänteen. Neworleansista kotoisin oleva mies nimittäin houkutteli rannalla olleet villisiat veteen, jotta hän voisi seurata alligaattorin hyökkäystä.

Vene oli ajanut lähelle rantaa, jossa villisiat virkistäytyivät kuumana kesäpäivänä. Pian paikalle ui myös alligaattori. Turisteista koostuva joukko piti näkyä kiehtovana. Sitten yksi retkeilijöistä teki jotain raukkamaista.

Mies alkoi heitellä eväitään villisioille, jotta ne pulahtaisivat veteen. Veneessä olleet turistit alkoivat huudella miehelle ja pyysivät häntä lopettamaan. Yksi turisteista myös totesi, että mies soveltuisi itse paremmin alligaattorin ruoaksi. Yllyttäjä sai mitä halusi, sillä alligaattori hyökkäsi sian kimppuun. Katso video tästä.

Kivusta ja kauhusta kiljuva villisika sai laumansa jäsenet hätääntymään. Turistit seurasivat kauhulla vierestä, kun alligaattori tappoi puolustuskyvyttömän sian. Daily Mail -lehden mukaan silminnäkijät alkoivat voimaan pahoin tilanteen takia ja yksi naisturisteista oli oksentaa veneen kannelle. Miehen sydämetön teko on tuomittu raakalaismaiseksi sosiaalisessa mediassa.