Salma Hayek riisui lehden sivuille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meksikolaissyntyinen Salma Hayek on tehnyt pitkän linjan uran Hollywoodissa, eikä hän näytä hidastamisen merkkejä. Viime vuosina Everly-toimintaelokuvassa ja Grown Ups 2 -komediassa esiintynyt tähti tunnetaan myös näyttävästä ulkonäöstään.

Kuva, jonka @allure julkaisi

Nyt 45-vuotias näyttelijä nähdään riisuuntumassa Allure-lehden tuoreen numeron kuvissa. Lehden Instagram-sivullakin jaetussa otoksessa Salma Hayek poseeraa yläosattomissa, peittäen rintansa käsillään.

Lehden sivuilla tähti kertoo muun muassa rakkauselämästään. Salma Hayek meni vuonna 2009 naimisiin miljardööri Fracois-Henri Pinaultin kanssa. Näyttelijätär kutsuu aviopuolisioaan täydelliseksi mieheksi, ja kertoo tämän rohkaisseen häntä palaamaan näyttelemisen pariin pariskunnan lapsen syntymän jälkeen. Guyism-sivusto valisi Salma Hayekin taannoin seksikkäimmäksi yli 40-vuotiaaksi näyttelijättäreksi.