Yrityksen upea yllätys työntekijöille – supertähti ilmestyi töihin vastaanottoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

NYLON Magazine teki hauskan jekun työntekijöilleen värväämällä Harry Potter -elokuvista tutuksi tulleen näyttelijän Daniel Radcliffen jäynään mukaan. Radcliffe esitti tuuraavansa toimituksen vastaanottovirkailijaa tunnin ajan eräänä tavanomaisena työpäivänä.

Osa NYLON Magazinen työntekijöistä ei aluksi edes huomannut, että vastaanotossa on vaihtunut henkilö. Ihmisten nähdessä, että tiskin takana olikin Radcliffe, osa meni sanattomaksi ja ihmetteli tilannetta suu auki. Kun tilanne rentoutui, jotkut uskaltautuivat juttelemaan miehelle ja pyysivät saada ottaa hänen kanssaan yhteiskuvia.

Radcliffe oli keksinyt peitetarinakseen sen, että hän harjoittelee vastaanottovirkailijan työtä uutta elokuvarooliaan varten. Hän on työssä melko kädetön, mutta kaikki korjaantui jatkuvalla hymyilyllä. Radcliffen läsnäolo aiheutti työntekijöissä muutaman ilonkyyneleen, punastuneen posken, paljon kuiskuttelua toimistolla ja erään Radcliffen osaamattomuudesta suivaantuneen asiakkaan.