Isä ja tytär parina tankotanssikilpailussa – melkoinen show!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britanniassa järjestettävään tankotanssikilpailuun on ilmottautunut yllättävä pari. Kaksintanssiin on nimittäin osallistumassa parivaljakko jonka osapuolet ovat isä ja tytär. 24-vuotias Hazel Roberts esiintyy 50-vuotiaan isänsä Dave Robertsin kanssa.

Vaikka tankotanssilla ei ole mitään tekemistä eroottisen tanssin kanssa, ovat monet olleet isä-tytär-parista hämmentyneitä. Daily Mail -lehden mukaan Hazel ja Dave eivät ole välittänyeet ihmisten negatiivisesta asenteesta vaan he aikovat keskittää energiansa voittamiseen.

Kaksikko on julkaissut esityksestään otettuja kuvia netissä ja vaikuttaisi siltä, että molemmat ovat eteviä tasapainottelemaan tangolla. Akrobaattisessa esityksessä on otettu huomioon molempien vahvuudet. Isä ja tytär ovat suunnitelleet esityksensä yhdessä eikä siinä ole heidän mielestä mitään kiusallista. Jää nähtäväksi kuinka tämä parivaljakko sijoittuu kisoissa.