Mies rakensi käsiaseella ampuvan UAV-helikopterin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

UAV-helikopterit ovat todistaneet olevansa todella hyödyllisiä kuvauskäytössä. Helikopteriin kiinnitetyllä kameralla on tallennettu mahtavia maisemia ja näyttäviä luonnonilmiöitä. Nyt eräs mies tuunasi kauko-ohjattavan helikopterinsa kuitenkin todella vaaralliseksi tappoaseeksi, joka herättää katsojassa kauhuntunteita.

Hogwit-niminen YouTube-käyttäjä on lisännyt omalle kanavalleen videon, jossa näkyy, miten UAV-helikopteri nousee ilmaan niin, että sen etuosaan on kiinnitetty käsiase. Helikopteri on suunniteltu siten, että se pystyy myös laukaisemaan aseen, minkä se tekeekin 15 sekunnin videolla neljä kertaa onnistuneesti.

Amerikassa todella monella kansalaisella nuorista aikuisiin on aseenkantolupa, mitä pidetään yleisesti ongelmana. Lentävä käsiase on kuitenkin viety vielä täysin uudelle tasolle. Keksintö näyttää todella vaaralliselta aseelta, joka ei voi luoda muuta kuin vahinkoa.