Poliisi sai ilmoituksen vainoajasta: Orava pidätettiin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Saksalaisviranomaiset ovat ottaneet kiinni oravan, jota epäillään naisen vainoamisesta. Bottropissa asunut nainen teki poliisille ilmoituksen epäilyttävästi käyttäytyneestä oravasta, joka vainosi häntä.

Pieni orava oli lähtenyt seuraamaan naista kadulla, eikä nainen ollut onnistunut pääsemään karkuun tilanteesta. Poliisit saapuivat paikalle ja ottivat oravan kiinni.

Viranomaiset ottivat yhteyttä eläinlääkäriin ja tiedustelivat, mistä oravan erikoinen käytös johtui. Poliiseille selvisi, että orava oli todennäköisesti helteen uuvuttama ja nälkiintynyt. Viranomaiset hoitivat oravaa syöttämällä sille hunajaa ja omenoita.

The Local -lehden mukaan saatuaan nestettä ja ravintoa, orava alkoi jälleen käyttäytyä rauhallisemmin. Poliisi koki, että eläin oli yhteiskuntakelpoinen ja se vapautettiin pian tapauksen jälkeen.