Talon oveen ilmestyi outoja jälkiä – karmea löytö valvontakamerasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rauhallisella omakotitaloalueella asusteleva Lisa MacKenzie oli pitkään ihmetellyt asunnon takaoveen ilmestyneitä jälkiä. Walesilainen perheenäiti alkoi huolestua tajutessaan, että jäljet vain lisääntyivät ajan myötä.

Hän päätti ottaa asiasta selvää asentamalla valvontakameran takapihalle. Pian Lisa huomasi, että valvontakameraan oli tallentunut jotain erikoista. Talon pihalle oli nimittäin ilmestynyt huppupäinen tunkeilija, joka yritti murtaa takaovea.

MacKenzie oli kauhuissaan tajuttuaan, että kyseisenä ajankohtana hän nukkui yläkerrassa lastensa kanssa. Tunkeilija ei onnistunut murtamaan ovea ja hän poistui paikalta.

Todennäköisesti sama tunkeilija oli käynyt aiemminkin koittamassa, jos ovi aukeaisi. Metro-lehden mukaan valvontakameran video on annettu viranomaisille ja poliisit tutkivat asiaa. Tässä talossa voisi olla vahtikoiralle virka vapaana.