Tarantino paljasti: Kill Bill -elokuvat saavat jatkoa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

ComiCon -sarjakuvafestivaaleilla vieraillut ohjaaja Quentin Tarantino paljasti, että hän on suunnitellut kolmannen jatko-osan Kill Bill -elokuville. Mies on kertonut ideastaan elokuvien päätähti Uma Thurmanille ja kaunotar on kertonut olevansa mukana projektissa.

Tarantino kertoi, että hän aikoo nyt keskittää kaiken energiansa uusimpaan elokuvaansa The Hateful Eight. Sen jälkeen hänellä on aikaa omistautua uudelle projektille, joka on todennäköisesti Kill Bill 3 -elokuva.

Metro-lehden mukaan Thurman on ollut jatko-osasta niin innoissaan, että hän on alkanut painostaa Quentinia Kill Bill 3 -elokuvan tekemiseen. Tarantino vihjasi, että kolmannessa osassa nähtäisiin yhtenä pääosahenkilönä Vernita Greenin tytär.

Kill Bill -elokuvien ensimmäisessä osassa Beatrix murhasi Vernita Greenin, mutta hän jätti tämän tyttären eloon. Kolmannessa osassa Vernitan tytär haluaa kostaa äitinsä murhan etsimällä Beatrixin käsiinsä.