Tässä työpaikan pakkohankinta! Työpaikkarobotti viihdyttää varmasti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pixar-animaatiostudiossa työskentelevä Alonso Martinez on kehittänyt interaktiivisen robotin, jonka tehtävänä on saada ihmiset työpaikallaan hymyilemään. Työpöytäkumppaniksi kutsuttu robotti on saanut viralliseksi nimekseen Mira.

Hellyttävän näköinen robotti osaa useita erilaisia temppuja, joilla se voi ilahduttaa työntekijöitä. Martinez uskoo, että hymyileminen työpäivän aikana tuo lisää potkua työhön ja nauraminen piristää aina. 

Alonzo on julkaissut Youtube-kanavallaan videon Mirasta. Hän esittelee robotin hauskoja taitoja leikkimällä sen kanssa piiloleikkiä. Yksinkertainen leikki sai Alonzo ja videota kuvanneet miehen nauramaan. Martinez on oikeilla jäljillä robotin kanssa, sillä se varmasti piristäisi työntekijöitä useimmilla työpaikoilla. Kuinka söötille Mira-robotille voisi olla nauramatta?