Sukupuolen korjannut Caitlyn Jenner palkittiin rohkeudesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olympiamitalistia Caitlyn Jenneriä kunnioitettiin Excellence in Sports Performance Yearly Award -palkintogaalassa, jossa hänelle ojennettiin Arthur Ashe Courage Award -pysti. Caitlyn otti rohkeudestaan ansaitsemansa palkinnon vastaan ja piti koko gaalayleisön pysäyttävän kiitospuheen.

Splash
Splash

Los Angelesissa järjestetyssä palkintogaalassa palkittiin parhaat urheilusuoritukset, minkä lisäksi Caitlyn Jenner sai Courage Award -palkinnon. Jenner piti hyvin koskettavan puheen siitä, millaista transseksuaalisen ihmisen elämä on ja mitä he joutuvat kestämään. Jennerin kaikki tyttäret olivat paikalla kunnioittamassa isäänsä ja todistamassa kaunista kiitospuhetta.

Jenner kertoi puheessaan siitä, miten transsukupuolisia kohdellaan. Jenner on otettu todella hyvin vastaan mediassa, mutta kaikki eivät saa samanlaista hyväksyntää osakseen. Jenner kertoi, miten transsukupuolisia kiusataan, hakataan, murhataan tai ajetaan itsemurhan partaalle. Esimerkkinään Jenner mainitsi kaksi surullista tapausta, jossa nuoret olivat joutuneet tällaisen kohtelun uhreiksi.

Loppuun Jenner vielä liikuttui itsekin kiittäessään perhettään. Jenner kiitti koko perhettään saamastaan tuesta ja rakkaudesta. Jenner kertoi pelänneensä eniten sitä, että hänen lopullinen muutoksensa satuttaisi toisia ihmisiä, ja pahimmassa tapauksessa Jennerille hyvin rakkaita omia lapsia.

Splash
Splash