The Rock teloi kätensä onnettomuudessa – raju kuva verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dwayne ”The Rock” Johnson on nykyään kiireinen mies. Hänet on nähty tänä vuonna Furious 7 ja San Andreas -elokuvissa, ja työn alla ovat muun muassa komedia Central Intelligence, supersankariseikkailu Shazam! ja Fast & Furious -sarjan kahdeksas osa.

Nyt Dwayne Johnson on herättänyt huomiota mediassa jakamalla kivuliaan näköisen videon Instagramissa. Videolla toimintatähden sormi näyttää menneen pahasti sijoiltaan. Tähti väittää joutuneensa onnettomuuteen, mutta ei vaikuta olevan tilanteesta moksiskaan.

Monet lehdet ehtivät uutisoida Dwaynen sormen menneen oikeasti sijoiltaan. Tosiasiassa kyseessä oli kuitenklin vain Central Intelligence -elokuvan kuvauksissa käytetty proteesi. New Line -tuotantoyhtiön edustaja ilmoitti Variety-lehdelle, ettei toimintatähdellä ole mitään hätää.

Video, jonka therock (@therock) julkaisi