Justin Bieberin valloitus bikineissä – upea kaunotar!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna popmaailman nuori villikko Justin Bieber meni taannoin liian pitkälle lakia rikkoessaan ja hän kaahasi urheiluautollaan juovuspäissään pitkin Miamin katuja. Laulaja jäi kiinni rattijuopumuksen lisäksi myös ajokortitta-ajosta ja lisäksi poliisin vastustamisesta.

Pidätyshetkellä hänellä oli kyydissään mallikaunotar Chantel Jeffries, jonka kanssa Justin viihtyi tuohon aikaan hyvin. Sittemmin parin välit ovat ilmeisesti viilentyneet, mutta kaunotar on yhä edelleen ajoittain paparazzien tähtäimissä. Nyt näin kävi Miami Beachilla.

Chantel Jeffries on Splash Newsin mukaan pidätetty useita kertoja kotikaupungissaan Pohjois-Carolinan Jacksonvillessä. Siellä hän on päässyt poseeraamaan paparazzien ja muotikuvaajien sijaan poliisin kuvaajalle. Oheinen pidätyskuva on ikuistettu Chantelin ollessa 19-vuotias.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash