Koira ei suostunut leikkimään – taapero rakastaa silti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen koirat ja lapset ystävystyvät keskenään yleensä nopeasti ja muodostavat rikkoutumattoman siteen jo silloin, kun lapsi on vasta pieni vauva. Koirat voivat aluksi tuntea vauvoja kohtaan vahvaa suojeluvaistoa, minkä jälkeen ne huomaavat saaneensa myös uuden leikkikaverin.

YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne taaperoikäisestä pojasta ja perheen koirasta. Koira istuu sohvalla ja poika yrittää saada sitä leikkimään kanssaan. Pojalla on käsissään kaksi pientä palloa, jotka hän heittää koiralle ja yrittää innostaa koiraa noutamaan ne.

Koira ei jaksa noutaa palloja vaan se jatkaa sohvalla istuskelemista kaikessa rauhassa. Poika menee todella suloisesti koiran luo ja halaa sitä. Poika näyttää ymmärtävän, että aina ei jaksa leikkiä ja haluaa halata koiraa merkiksi siitä, että rakastaa sitä kaikesta huolimatta.