Perhe näytti mallia – näin kuntoillaan taaperon kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienen lapsen vanhempien aika on kortilla ja omat harrastukset jäävät väistämättäkin vähemmälle. Lapsen kanssa pitää olla jatkuvasti, minkä vuoksi tuoreet vanhemmat saattavatkin välillä unohtaa pitää huolta myös itsestään.

Vanhempien kannattaisi kuitenkin ehtiä hieman liikkumaan ja kiinnittämään huomiota terveelliseen ruokavalioon, että he jaksavat työntäyteisiä päiviä ja lyhyitä yöunia.

Aleksandra Rożnowska näyttää kadehdittavan hyvää esimerkkiä treenaamisesta kaikille perheenäideille ja isille, joilla on pieni lapsi hoidettavanaan. Vanhemmat näyttävät tekemällään YouTube-videolla, miltä heidän koko perheen osallistava treenituokio näyttää.

Lapsi on naisen säärten päällä lisäpainona, kun hän tekee vatsalihasliikkeitä. Nainen ja mies myös nostelevat lasta treeninsä aikana ja ottavat pienokaisen mukaan kaikkiin liikkeisiin jollain tapaa. Taapero näyttää olevan innoissaan saadessaan leikkiä vanhempien kanssa samalla kun äiti ja isä saavat teetettyä lihaksillaan töitä.