Tanskandoggi pinteessä – jäi jumiin auton penkkeihin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet koiranomistajista ovat varmasti huomanneet, että nopeasti kasvavilla koiranpennuilla on välillä vaikeuksia hahmottaa todellista kokoaan. Piilopaikat ja huonekalujen välit, jonne koira on aiemmin mahtunut jäävät jonain päivinä liian pieniksi kasvaneelle hännänheiluttajalle.

Näin oli päässyt käymään eräälle nuorelle tanskandoggille. Se oli nimittäin hypännyt autossa penkkien väliin tervehtiäkseen omistajiaan. Sitten koira huomasi olevansa jumissa.

Omistajat seurasivat koiransa rimpuilua hetken ennen kuin he vapauttivat koiransa pinteestä. Koiran ilmeestä on pääteltävissä, että sitä selvästi nolostutti olla jumissa.Toivottavasti suloinen karvakuono muistaa seuraavalla kerralla, että istuintyynyjen väli on aivan liian kapea sille.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.