Mikä mielikuvitus! Jennifer Aniston kuvasi aamupalansa ja lounaansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Jennifer Aniston ei omista omaa Instagram-tiliä vaikka fanilauma sitä kuinka toivoisikin. Hiustenhoitosarja Living Proof, jonka mallina Jennifer Anistonkin toimii, tarjoili Instagram-seuraajilleen harvinaista herkkua.

Aniston otti nimittäin heidän Instagram-tilinsä haltuun yhden päivän ajaksi. Moni pitää Jennifer Anistonia esikuvanaan, mitä tulee täydellisiin hiuksiin ja huolettomiin rantalaineisiin, terveellisiin elämäntapoihin ja urheilullisen hoikkaan vartaloon.

Fanit janoavat tietoa, miten Aniston voi olla niin upea, minkä vuoksi kurkistus naisen aamupala- ja lounaslautaselle tyydytti ainakin hetkellisesti fanien tiedonjanon. Anistonin pieni koko selittyykin pienellä aamiaisella, joka sisältää yhden paahtoleivän, uppomunan, kaksi siivua tomaattia ja muutaman avokadon siivun.

Lounaaksi Aniston nauttii useista yrteistä, fetasta, kikherneistä, kurkusta, punasipulista ja pistaasipähkinöistä koostuvan salaatin. Päivään kuuluu myös treenaamista ja omien kanojen tuottamien munien keräämistä.

Special treat for our Instagram fans: our own Jen Aniston is taking over our feed for the day. Take it away, Jen!

Kuva, jonka Living Proof (@livingproofinc) julkaisi

Good morning, Instagram!

Kuva, jonka Living Proof (@livingproofinc) julkaisi

A little barre work with my beauty ❤

Kuva, jonka Living Proof (@livingproofinc) julkaisi

Our chickens have been very hard at work

Kuva, jonka Living Proof (@livingproofinc) julkaisi

My perfect salad – Bulgar, cucumbers, parsley, mint, red onion, garbanzo beans, feta cheese, & pistachios.

Kuva, jonka Living Proof (@livingproofinc) julkaisi