Mies kokeili kauhupeliä virtuaalitodellisuuslaseilla – huusi kauhuissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Videopelit ovat kokeneet kokonaisvaltaisen muutoksen teknologian myötä. Verkossa on hauskoja videoita, joita lapset ovat kuvanneet pahaa aavistamattomista vanhemmistaan, jotka kokeilevat lasten yllyttäminä todentuntuisia pelejä esimerkiksi virtuaalitodellisuuslasien läpi ja kauhistuvat toden teolla.

Stephen Fouch julkaisi ystävästään Danielista omalle YouTube-kanavalleen hulvattoman videon, jossa Daniel kokeilee pelata Dreadhalls-nimistä kauhupeliä. Dreadhalls-pelissä synkissä luolissa pelaavaa henkilöä vastaan voi tulla todella kammottavia olioita, jotka näyttävät ja tuntuvat todelta.

Fouch naureskelee vieressä, kun Daniel aloittaa pelaamisen. Vaikuttaa siltä, että videon kuvannut kaveri on hyvin tietoinen siitä, mitä tuleman pitää. Hän kyselee Danielilta, mitä mies näkee. Mies kertoo näkevänsä luurankoja, minkä jälkeen jokin ilmeisesti lähestyy häntä ja saa Danielin huutamaan kauhusta ja repimään virtuaalitodellisuuslasit päästään pois.