Lääkärit luulivat naisen olevan raskaana – vatsasta löytyi valtava kasvain

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Louise Bryant -niminen nainen oli alkanut kärsimään vatsakivuista ja verisistä vuodoista kuukautisten välissä. Lääkärit painostivat naisen tekemään jatkuvasti lisää raskaustestejä vaikka ne olivat aina aiemmin tulleet takaisin negatiivisina.

Bryant aavisti, että hänessä on jokin vikana, ja vaati pääsyä lisätutkimuksiin. 26-vuotiaalle Bryantille tehtiin 12 viikon aikana seitsemän eri testiä, joista kävi viimein ilmi, että hänellä oli munasarjasyöpä.

Naisen vatsasta löytyi pahanlaatuinen kasvain, joka oli ehtinyt kasvaa jo jalkapallon kokoiseksi ennen kuin se huomattiin. Kasvain oli niin suuri, että se oli alkanut painaa naisen keuhkoja ja aiheuttanut hänelle vaikeuksia hengittää. Kasvain leikattiin naisesta neljä tuntia kestävän operaation aikana.

Bryant kommentoi Daily Mail -lehdelle olleensa onnellinen, että vaati lisätestejä, sillä kaikki oli alun alkaenkin viitannut kasvaimeen munasarjoissa. Nyt vuosi kasvaimen löytymisen jälkeen nainen on parantunut kokonaan syövästä ja alkanut yrittämään miehensä kanssa ensimmäistä lasta.