Humalainen paini pakettiauton kanssa – typeryys vailla vertaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä ihmiset saavat humalapäissään tyhmiä ideoita ja jotkut voivat jopa kokea omaksi oikeudekseen alkaa hajottamaan toisten omaisuutta. Monesti kadun varsille tai syrjäisiin paikkoihin jätetyt autot joutuvat helposti humalaisten ihmisten ilkivallan kohteeksi.

Ilkivaltaa tehdessään kaikilla ei ole edes mielessä varkaus tai autoon pääseminen vaan yksinkertaisesti halu hajottaa jotain. Tällä kertaa LiveLeakin julkaisemalla turvakameravideolla nähdään pääosassa mies, joka on ottanut kohteekseen viattoman pakettiauton.

Mies horjuu ja näyttää todella humalaiselta huojuessaan pakettiauton vieressä. Hän koputtelee lasia hennosti, minkä jälkeen intoutuu lyömään sitä lujaa nyrkillään, mutta lasi ei mene rikki. Seuraavaksi kohteekseen mies ottaa auton takalasin, joka meneekin yllättävän helposti rikki. Mies kopauttaa lasia päällään, joka menee lasista suoraan läpi. Mies taitaa itsekin pelästyä tekoaan ja pakenee nopeasti paikalta.