Isän ja pojan hampaidenpesuhetki – voisiko olla hauskempaa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten kanssa monia arkisia pikkuaskareita pitää opetella jo pienestä pitäen. Hampaiden peseminen alkaa tulla ajankohtaiseksi heti, kun hampaat puhkeavat taaperon suuhun. Hampaidenpesuhetki voi olla tylsä osa nukkumaanmenorutiineja tai sitten jotain aivan muuta.

YouTube-videolla nähdään isän ja pojan hurmaava hampaidenpesutuokio. Parivaljakko on selkeästi tehnyt tästä iltarutiinista täysin oman juttunsa, ja isä on kuvannut yhden pesuhetken videolle puhelimellaan.

Videolla isä ja poika hassuttelevat yhdessä. Isä ääntelee ja ilmehtii, ja poika tekee innoissaan saman perässä. Näillä kaveruksilla näyttäisikin olevan muutama suosikki-ilme ja ääntely, joita he treenaavat yhdessä peilin edessä hampaidenpesun lomassa ja nauttivat joka hetkestä.