Karhu ahmi yhdeksän kiloa koiranruokaa – sammui talon pihaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Coloradossa sattuneesta tapauksesta, jossa karhu murtautui paikalliseen leipomoon. Otson vatsaan päätyi yhteensä 38 piirakkaa. Nyt Yhdysvalloista kantautuu jo toinen uutinen varastelevasta karhusta vähän ajan sisään.

Mustakarhu onnistui murtautumaan Floridan Seminole Countyssa sijaitsevan kodin autotalliin lauantaina 18. heinäkuuta. Eläimen saaliiksi päätyi isokokoinen pussillinen koiranruokaa. Karhu raahasi saaliinsa varjoiseen paikkaan, ja söi kuivaruokaa yhteensä yhdeksän kilon edestä.

Herkuttelun jälkeen oli luonnollisesti ruokalevon aika. Karhu sammui tyytyväisenä omakotitalon pihalle, jossa se nukkui noin puolen tunnin ajan. Paikalle hälytetty tuholaistorjuja Bob Cross totesi eläimen olevan hieman liian iso vastustaja hänelle, mutta onnistui ottamaan syvää unta nukkuvasta otsosta kuvia.

– Oli uskomatonta, kuinka rentoutunut karhu oli, Bob kuvaili WPBF 25 -uutisille.

Karhun rikollisten puuhien kohteeksi joutunut Art Fischer piilotti nopeasti jäljelle jääneet koiraruoat, jotta eläin ei enää tulisi yllätysvierailulle hänen autotalliinsa. Fischer ei kuitenkaan kanna kaunaa karhulle, ja toivoo, ettei eläin joutuisi ammutuksi karhunkaatokauden aikana.

– Ne olivat täällä ennen meitä, Fischer toteaa.