Tyttö unissakäveli pianon luo – sitten seurasi todellinen yllätys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jotkus ihmiset alkavat tekemään omituisia asioita unissaan. Osa voi jutella, osa kävellä ja osa jopa syödä unissaan niin, että ei muista tapahtuneesta enää mitään seuraavana päivänä. James Hodgson on julkaissut videon serkkunsa tyttärestä, jota he kuvasivat tämän unissakävellessä.

Tytön muu perhe on ilmeisesti herännyt siihen, kun piano on alkanut soimaan itsekseen ja tulleet katsomaan mikä äänen aiheuttaa. Tyttö on kävellyt unissaan olohuoneeseen pianon luokse ja alkanut musisoimaan sillä kesken uniensa.

Perhe on kuvannut tyttöä, joka nukkuessaan nojaa pianoon. Hän soittaa sitä aluksi yhdellä kädellä, minkä jälkeen ottaa vielä toisen käden mukaan ja alkaa soittamaan kaksikätisesti. Herättyään tyttö ei ollut muistanut tapahtuneesta mitään, ja oli varmasti hämillään nähdessään videon itsestään soittamassa pianoa.