Raju video julki! Kuorma-auto ajoi suoraan motoristin päälle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moottoripyörän selässä kuski on vaarassa muun liikenteen seassa, kun isommat ajoneuvot ohittelevat todella läheltä. Eräs kuski ehti juuri ja juuri pyöränsä päältä pakoon, kun kuorma-auto oli ajamassa hänen ja moottoripyörän yli.

Mies on julkaissut YouTube-kanavalleen videon tilanteesta, joka tallentui hänen kypäräkameraansa. Mies ajaa tietä eteenpäin ja hidastaa ajonopeuttaan pysähtyäkseen risteykseen. Yllättäin hän huomaa, että risteyksestä kääntyy kuorma-auto, joka on tulossa suoraan kohti.

Kuorma-auto on kääntymässä viereiselle kaistalle, mutta sen ajolinja on niin laaja ja kääntymiskulma niin leveä, että se pyyhkäisee moottoripyörän mennessään myös hänen kaistaltaan. Kuski jää ajoneuvonsa kanssa pimeään kulmaan eikä kuorma-autokuski edes tiedä mihin hän osui. Onneksi mies ehti juuri ja juuri kuorma-auton alta pois.