Mitä muuttaisit maailmassa? Näin muut vastasivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset muuttuvat, ympäristö muuttuu ja teknologia uudistuu niin hurjaa vauhtia, että kaikki eivät pysy edes muutoksessa mukana. Muutokset jakavat aina mielipiteitä sen suhteen veikö muutos parempaan suuntaan, oliko ennen paremmin vai pitäisikö jotain muuttaa vielä enemmän.

SoulPancake-kanava julkaisi YouTube-videon, jossa he halusivat tietää kaikenikäisten ihmisten mielipiteet siitä, mitä he muuttaisivat maailmassa jos he saisivat päättää. Mielipidettä kysyttiin lapsilta, teini-ikäisiltä ja nuorilta aikuisilta aina aikuisiin ja vanhuksiin asti.

Ihmisten mielipiteet vaihtelivat arvatenkin iän mukaan todella paljon. Moni toivoi tasa-arvoisuutta ihonvärin ja tulojen suhteen, ja eräs tyttö toivoi, että mikään ei maksaisi mitään ja ihmiset kasvattaisivat itse oman ruokansa. Mitä sinä muuttaisit maailmassa jos saisit itse päättää?