Panimo lanseerasi hummerioluen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erikoisoluet ovat nostaneet viime vuosina suosiotaan eri puolilla maailmaa, ja markkinoilla on alettu näkemään toinen toistaan epätavallisempia oluttyyppejä. Nyt yhdysvaltalainen panimo on lanseerannut ravustuskauteen sopivan uutuusoluen.

Mainen Portlandissa sijaitsevan Oxbrow Brewing -panimon uutuusolut valmistetaan kiehuvasta vierrestä, johon lisätään eläviä hummereita. Panimomestari Tim Adamsin mukaan hummerit tuovat olueen samaan aikaan suolaista ja makeaa makua, jonka rapuruokien ystävät tunnistavat heti.

AssociatedPress -uutistoimiston mukaan Saison Dell’Aragosta -nimen saanut olut valmistetaan yhteistyössä Italian Parmassa sijaitsevan panimon kanssa. Olut tulee myyntiin rajoitetuksi ajaksi vielä tämän kesän aikana.