Pikkupoika söi maailman tulisimman chilin – katui välittömästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin videosta, jossa he laittoivat joukon aikuisia maistamaan Carolina Reaper -nimistä chililajiketta. Maailman tämän hetkein tulisin chili Carolina Reaper on yli sata kertaa tulisempi kuin jalapeno, ja sen tulisuus on 1,5 miljoonaa scovillea.

Nyt yksi reipas yhdeksänvuotias maistoi myös kyseistä chililajiketta kuvaamallaan videolla. Pikachu The Pokemon -nimistä YouTube-kanavaa päivittävä kahdeksanvuotias poika halusi kuvata videolle, kun hän söi kokonaisen Carolina Reaper -chilin. Hän aloittaa videon iloisesti ja laittaa chilin suuhunsa. Poika pureskelee chiliä hetken ja nielaisee sen, minkä jälkeen tajuaa välittömästi tehneensä suuren virheen.

Poika alkaa juomaan hätääntyneenä maitoa, minkä jälkeen miehen ääni kuuluu taustalta: ”Ethän vain nielaissut sitä? Olisit sylkenyt sen pois”. Mieheltä ei heru lohtua vaan hän jatkaa pelottelemalla poikaa sillä, miltä chilin laskeutuminen vatsalaukkuun ja sieltä eteenpäin mahtaa tuntua.