Poika selvisi pudottuaan kalliolta – sitten käärme iski

Ohhoh! · Annika Kela

Brittiveljekset olivat viettämässä päiväänsä rantakallioiden kupeessa Trebarwithissa. Isoveljen kauhuksi pikkuveli Brock Leach kompastui kävellessään reunan lähettyvillä ja hän putosi kalliolta alas. Kuin ihmeen kaupalla nuorukainen selvisi 30 metrin pudotuksesta hengissä.

Vaikka Brock loukkasi itsensä pudotuksessa, yritti hän silti kiivetä ylös kalliota, jotta hän pääsisi pakoon nousuvettä. Sitten hän tunsi viiltävää kipua kädessään. Kallion seinämällä kiemurrellut kyykäärme oli puraissut häntä.

Brock ei kyennyt kiipeämään ylös, mutta onneksi apu saapui pian. Veli Josh oli huutanut apua ja ohikulkijat olivat soittaneet pelastuslaitokselle. Brock pelastettiin ja kiidätettiin sairaalaan. Nuorukainen selvisi hengenvaarallisista tilanteista yllättävän vähällä ja voisi luulla, että tällä teinipojalla on kissan tavoin yhdeksän elämää.