Sydäntäsärkevä näky: Delfiiniemo yritti herättää kuollutta poikastaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eläintensuojelujärjestön tutkijat ovat kuvanneet videolle sydäntäsärkevän näyn Ostian rannikolla, Italiassa. Delfiininpoikanen oli menehtynyt ja sen emo yritti kaikin keinoin elvyttää pinnalla kelluvaa poikastaan.

Emo ei halunnut luovuttaa poikasensa suhteen ja se yritti toistuvasti saada poikasensa pinnan alle, jotta se virkoaisi. Eläintensuojelujärjestön työntekijät olivat tilanteessa avuttomia, sillä poikanen oli menehtynyt eikä sen pelastamiseksi voitu tehdä mitään.

Delfiiniemo ei suostunut jättämään poikastaan, vaan se uiskenteli sen vierellä. Murheellinen video osoittaa, että myös eläinmaailmassa perheenjäsenen menettäminen aiheuttaa suurta surua ja epätoivoa. Daily Mail -lehden mukaan emo ei ollut yksin, vaan etäämmällä muut delfiinit seurasivat tilannetta. Surullinen näky saa varmasti monilla kyyneleet silmiin.