Poika säästi rahaa koko vuoden – upea lahja yllätti äidin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni lapsi haluaisi varmasti aikuisena ostaa omille vanhemmilleen upeita lahjoja ja hemmotella heitä, koska he ovat sen ansainneet. Näin tunsi myös Nick Ferrao, joka alkoi säästämään äitinsä syntymäpäivälahjaa varten rahaa vuotta aikaisemmin.

The Cheesecake Factory -ravintolassa baarimikkona työskentelevä Nick Ferrao on vuoden ajan elänyt itse vähemmällä rahalla ja laittanut säästöön palkastaan kaiken, minkä on voinut. Ferrao on julkaissut YouTube-tilillään videon, jonka kuvauksessa hän kertoo äitinsä aina haaveilleen siitä, että pääsisi Walt Disney Worldiin ja voisi yöpyö hulppeassa The Grand Floridian Resort & Spa -lomakeskuksessa.

Videolla Ferrao yllättää 50 vuotta täyttävän äitinsä unelmien matkalla, josta muullakaan perheellä ei ollut mitään tietoa. Poika oli säästöillään kustantanut koko perheen matkat, majoitukset, kuljetukset ja ruoat, mistä kaikki olivat ihmeissään.

Tällä hetkellä koko perhe viettää pojan ansiosta unelmiensa lomaa yhdessä Walt Disney Worldissa. Kaikki perheenjäsenet tulevat varmasti aina muistamaan äidin 50-vuotisjuhlat, mikä saattaakin luoda hieman lisäpaineita sisaruksille, kun vanhemmat seuraavan kerran täyttävät pyöreitä.

Surprised the family with a Disney trip for Sharon's 50th! Let's goooo 󾆫🏼󾓑󾥦󾦈✈️🚝 #disneyworld

Posted by Nick Ferrao on Sunday, July 19, 2015

Be Our Guest Dinner with the fam

Kuva, jonka Alex Ferrao (@alexferrao) julkaisi