Synttärivieraat eivät laulaneet – vieraita ampunut 27 vuodeksi vankilaan

Ohhoh! · Stara.fi

Toisten ihmisten saaminen täyttämään omia toiveita ei aina onnistu, mutta asiaa ei kannata ottaa liian vakavasti. Yhdysvalloissa minnesotalainen mies on nyt tuomittu 27 vuodeksi vankilaan, kun hän ryhtyi uhkailemaan synttärijuhlissa vieraitaan aseella.

20-vuotias Delineate Thomas oli mukana synttäreillä heinäkuussa 2014, kun vieraat lauloivat synttärisankarille Paljon Onnea -kappaleen. Hän vaati vieraita laulamaan myös tyttöystävälleen, mutta vieraat eivät siihen kuitenkaan suostuneet, Splash News uutisoi.

Thomas päätti tehostaa toivettaan hakemalla bileisiin käsiaseen, jolla hän uhkasi ihmisiä ja ampui lopulta kohti. Kaksi naista haavoittui vakavasti, mutta he selvisivät hengissä. Mies jäi nopeasti kiinni ja nyt hänet tuomittiin kolmesta murhayrityksestä ehdottomaan vankeuteen.