YouTube-tempaus oli viedä teinipojan hengen – hyppäsi sillalta Thamesiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan päivittäin runsaasti videoita, joissa hurjapäät tekevät toinen toistaan typerämpiä ja vaarallisempia tempauksia. On vääjäämätöntä, että joskus tällaiset tempaukset menevät pahasti pieleen.

Nyt YouTube-tempauksiaan Carnage-kanavalle kuvaava 17-vuotias Shah Faisal Shinwari on mennyt tempuissaan liian pitkälle, kun hän päätti hypätä Lontoon kuuluisalta Tower Bridgeltä alas vuolaana virtaavaan Thames-jokeen. Nuori mies aliarvioi rajusti tempauksen seuraukset, sillä veteen osuessaan hän menetti hetkeksi tajuntansa ja nousuvesi veti hänet heti mukaansa.

Pian Shinwari joutui huutamaan apua, koska hänen voimansa eivät riittäneet taistelemaan luonnonvoimia vastaan. Hänen selviytymisensä oli hyvin täpärällä. Lopulta paikalle jouduttiin nimittäin hälyttämään pelastusviranomaiset, joiden ansiosta idioottimainen YouTube-tempaus ei johtanut hautajaisiin.