Will Smithin upea näyttelijävaimo paljasti bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Will Smithin näyttelijävaimo Jada Pinkett Smith luotsaa nykyisin perheen tähtikatrasta, koska koko perhe on suuntautunut viihdelalle. Poika Jaden ryhtyi näyttelijäksi ja tytär Willow laulajaksi. Myös äiti Jada on kuitenkin edelleen ajoittain otsikoissa.

Parhaillaan Jada ja hänen musiikkiuraa taannoin tehnyt tyttärensä Willow Smith lomailevat Havaijilla, jossa heidät kuvattiin eilen rannalla. Jada osoitti olevansa edelleen näyttävässä bikinikunnossa, kun hän nautti Tyynen valtameren auringosta vihreissä bikineissä.

Jada Pinkett Smitt paljasti taannoin lehtihaastattelussa, ettei hän uskonut nuorempana elävänsä yli kaksikymppiseksi. Näyttelijäkaunotar varttui vaarallisessa naapurustossa, jota dominoivat huumeidenkäyttäjät ja jengiläiset. Näyttelijäkaunotar asui huumeriippuivaisen Adrienne-äitinsä ja mumminsa Marionin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash