Kolmevuotias teki ensimmäisen skeittitempun – isä ei voisi olla ylpeämpi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kolmevuotiaalla Ryden-nimisellä pojalla on melko vauhdikas harrastus hänen ikäisekseen pojaksi. Ryden harrastaa rullalautailua ja opettelee isänsä Andrew Schrockin avulla hienoja temppuja laudalla. Isä on julkaissut omalla YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa Rydenin huikea parin viikon aikana tapahtunut kehitys on nähtävissä.

YouTube-videolla Ryden ja Andrew menevät yhdessä skeittipuistoon opettelemaan erilaisia temppuja. Ryden laittaa reippaasti uuden kypäränsä päähän, nappaa laudan kainaloon ja seuraa isäänsä. Videolla poika opettelee uutta temppua, jossa hän kääntää laudan ja hyppää samalla sen päälle.

Ryden yrittää monta kertaa temppua ja saa välillä kummatkin jalat käväisemään laudan päällä, mutta ei kuitenkaan vielä täysin onnistu tempussa. Isä ja poika palaavat puistoon kahden viikon kuluttua uudestaan, jolloin ääni kellossa onkin jo aivan toinen. Poika tekee tempun ensimmäisellä yrittämällä oikein ja on todella innoissaan tempun onnistuessa.