Mies yritti heittää tyttöystävänsä yli laidan – karmaiseva seuraus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko yhdysvaltalaisia kaveruksia oli lähtenyt veneilemään järvelle. Retki oli muuttunut alkoholintäyteisiksi juhliksi ja pian joku kyytiläisistä keksi hauskan tempun. Miehet ehdottivat, että yksi naisista heitetään yli laidan.

Yksi neitokaisista suostui temppuun ja hän nousi poikaystävänsä ja tämän kaverin käsien varaan. Sitten oli aika viskaista nainen järveen. Temppu meni kuitenkin pieleen, sillä tyttöystävä alkoi epäröidä hyppyään viime hetkillä.

Mies yritti tarttua tyttöystävästään kiinni, mutta oli jo liian myöhäistä. Neitokainen putosi veneen kannelle lyöden päänsä kaiteeseen. Poikaystävä putosi järveen tempauksen seurauksena. Kaverukset ovat julkaisseet tempusta kuvatun videon netissä. Hurjasta epäonnistumisesta huolimatta kukaan ei onneksi loukkaantunut vakavasti.