Mies yritti näyttävää uimahyppyä – ei mennyt ihan maaliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten muoviset uima-altaat ovat aina houkutelleet aikuisia eikä niiden muodostama yhtälö yleensä ole kovinkaan toimiva. Nyt Cole Mackenzie on julkaissut YouTube-tilillään hulvattoman videon, jossa aikuinen mies yrittää hypätä uima-altaaseen.

Mies valmistelee hyppyä tuolin päällä. Hän kastelee jalkansa ja seisoo tuolilla alkaen vähitellen ottamaan vauhtia käsillään hyppyä varten. Juuri kun mies on aikeissa hypätä tuoli särkyy hänen allaan ja mies kaatuu nojaten altaan reunalle. Videon kuvannut kaveri ei ole voinut muuta kuin nauraa hysteerisesti kuvatessaan miehen epäonnistuneen hypyn.

Lapsille tarkoitetut pihalle täytetyt uima-altaat eivät kestä aikuisten käsittelyä, mikä on huomattu jo moneen kertaan. Verkossa on lukuisia hauskoja videoita erilaisista vahingoista ja sattumuksista, joita aikuisilla on ollut altaiden kanssa. Tämä epäonninen uimahyppy-yritys sai päätöksensä jo kuitenkin ennen kuin se ehti kunnolla edes alkaa.