Tender on ruokahifistien Tinder – saa kuolan valumaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruokaa rakastaville oman keittiönsä mestarikokeille on nyt tehty oma Tinder. Tender-niminen sovellus on täynnä mitä herkullisempia kuvia erilaisista annoksista, joiden reseptit käyttäjä saa tallennettua omaan puhelimeensa vain pyyhkäisemällä näyttöä oikealle.

Reseptien löytäminen ja herkullisen illallismenun kasaaminen ei varmasti koskaan ole ollut näin mukavaa, helppoa ja silmiä hivelevää. Tender toimii lähes samalla tavalla kuin Tinder. Voit selata erilaisia herkullisia kuvia annoksista omalla puhelimellasi. Kun löydät annoksen, josta pidät, voit tallentaa reseptin pyyhkäisemällä näyttöä oikealle. Jos haluat skipata annoksen ja siirtyä eteenpäin, pyyhkäise vasemmalle.

Kaikkien käyttäjän valitsemien ruokakuvien reseptit tallentuvat puhelimeen automaattisesti omaan Cookbook-nimiseen kansioon, josta ne myöhemmin löytyvät helposti. Ruokakuvia ja reseptejä voi etsiä myös kategorioittain esimerkiksi pelkkien jälkiruokien, drinkkien, kasvisruokien tai vaikkapa kanaa sisältävien annosten joukosta.