Nerokas keksintö! Viinapullo konserttiin kampaukseen piilotettuna

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet festivaalivieraista ovat varmasti joskus yrittäneet salakuljettaa omia alkoholijuomia alueelle. Tarkastajat tekevät kuitenkin usein täsmällistä työtä ja monilla omat juomat jäävät porttien ulkopuolelle.

View post on imgur.com

Festivaaleille suunnannut pitkähiuksinen nainen on julkaissut kuvan siitä, miten hän onnistui salakuljettamaan viinapullon festareille. Neitokainen oli piilottanut pullonsa kampaukseensa.

Metro-lehden mukaan alueen tarkastajat tutkivat naisen laukun ja vaatteet, mutta kampaukseen he eivät olleet kiinnittäneet huomiota. Kuva on osoitus oveluudesta ja kekseliäisyydestä. Ellei nainen olisi itse paljastanut, että hänellä on pullo hiuksissa, olisi se saattanut jäädä monilta huomaamatta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat