Fani toteutti haaveensa – juoksi kentälle baseball-pelissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni urheilufani on voinut salaa mielessään ajatella, miten hienoa olisi livahtaa kentälle kesken baseball-pelin ja juosta koko kentän halki. Eräs 19-vuotias Cincinnati Reds -joukkueen kannattaja päätti toteuttaa tämän, juoksi kentälle ja sai koko katsomon hurraamaan.

19-vuotias Justin Buchanan suunnitteli kentälle juoksemista jo ennen peliä. Buchanan kertoi ideasta äidilleenkin ja mietti mahdollisia seurauksia. Äiti oli BlackSportsOnline-sivuston mukaan sanonut pojalle, että jos hän jää teosta kiinni ja siitä aiheutuu jotain huonoa, äiti jäädyttää pojan autorahat.

Buchanan päätti toteuttaa suunnitelmansa, pääsi kentälle ja sai kuvattua juoksunsa kentän läpi puhelimellaan. Koko katsomo huusi ja hurrasi innoissaan, kun Buchanan juoksi kentän läpi. Lopuksi hän hyppäsi vielä todella korkean aidan päälle, mikä auttoi Buchanan pakoon poliisin jäädessä aidan toiselle puolelle ihmettelemään tapahtunutta.