Supermallin avioliitto kriisissä – erohuhut yltyvät

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Kate Moss ja rokkari Jamie Hice ovat huhujen mukaan ajautuneet avioliitossaan vakavaan kriisiin. Lähipiirin mukaan on vain ajan kysymys, milloin avioero laitetaan vireille. Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2011 lähtien.

The Sun -lehden mukaan Kate ja Jamie ovat eläneet erillään jo pitkään. Parin viilentyneistä väleistä on huhuttu siitä lähtien, kun molemmat alkoivat vierailla kutsuvierastilaisuuksissa ilman puolisoaan.

Daily Mail -lehden mukaan Moss on viime aikona panostanut yhä enemmän yhteiseen aikaansa ystävättäriensä kanssa. Tähtösen jatkuva juhliminen ystävien seurassa on rasittanut avioliittoa entisestään. Lähipiirin mukaan Hince odottaa, että Kate tekee aloitteen avioeron suhteen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat