Känniääliö riehui lennolla – miesjoukko pani hetkessä pakettiin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Humalainen venäläismies oli aiheuttanut vaarallisen tilanteen lentokoneessa, Siberian Airlinesin lennolla. Hong Kongista Vladivostokiin matkalla ollut mies oli alkanut räyhätä ja haastaa riitaa muiden matkustajien kanssa.

Miehen käytös oli muuttunut uhkaavaksi ja väkivaltaiseksi. Lopulta matkustamohenkilökunnalla ja muilla matkustajilla paloi hermot miehen kanssa. Yksi matkustajista on kuvannut videon tilanteesta, jolloin henkilökunta ja matkustajat päättivät yhteistuumin niputtaa asiakkaan tuoliin kiinni.

Humalainen kaadettiin käytävälle ja sen jälkeen hänen jalkansa ja kätensä sidottiin penkkeihin kiinni ylimääräisillä turvavöillä. Tilanne oli äitynyt erittäin väkivaltaiseksi, sillä nyrkit heiluivat miehen taltuttaneilla matkustajilla.

Daily Mail -lehden mukaan mies pidätettiin heti lentokoneen laskeuduttua. VestiPrim -lehden mukaan miestä odottaa todennäköisesti vankeusrangaistus, sillä lennon aikana hän esitti useita tappouhkauksia henkilökunnalle ja matkustajille. Voisi luulla, että videolla nähty mies hankki itselleen myös ikuisen lentokiellon.