Miehen kosto pettävälle tyttöystävälle: Karu synttäriyllätys kotona!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaismies oli saanut tietää, että hänen tyttöystävänsä oli pettänyt häntä. Ray Byford päätti kostaa tyttöystävälleen karulla yllätyksellä, jonka hän paljastaisi naisen syntymäpäivänä.

Mies pakkasi naisen tavarat valmiiksi, jotta hän voisi heittää pettävän tyttöystävänsä pihalle hänen asunnostaan. Kun neitokaisen syntymäpäivä koitti, päätti Ray paljastaa yllätyksensä.

Byford kertoi tyttöystävälleen, että häntä odotti yllätys. Mies käski naista peittämään silmänsä. Syntymäpäiväyllätyksestä ilahtunut tyttöystävä ei kyennyt hillitsemään innokkuuttaan ja jännittyneisyyttään.

Nainen todennäköisesti luuli, että Ray yllättää hänet lahjalla tai lomamatkalla. Sitten karu totuus paljastui. Tyttöystävä hymyili kameralle vielä senkin jälkeen, kun hän näki tavaransa pakattuina. Lopulta hänelle paljastui yllätyksen tarkoitus.

Ray ilmoitti naiselle, että hän aikoi heittää pettämisestä narahtaneen tyttöystävänsä pihalle. Synttärien juhlatunnelma katosi hetkessä. Tämän yllätyksen nainen tulee varmasti muistamaan vielä pitkään.