Pariskunnat kuvailivat puolisonsa piirtäjälle – yllättävän vaikeaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poliisit käyttävät piirtäjää apunaan, jos heillä on rikoksen todistanut henkilö, mutta ei yhtäkään valokuvaa epäillystä. Kuvista voi tulla hämmästyttävän oikean näköisiä, vaikka ne on piirretty toisen muistojen avulla.

DistractifyVideo julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa he laittoivat muutaman pariskunnan testiin. Heidän tuli kuvailla toistensa kasvojenpiirteet poliisin apuna toimivalle piirtäjälle, joka yrittää piirtää sekä naisen että miehen mahdollisimman tarkasti kuvailujen perusteella.

Vaikka toisen ihmisen kasvoja olisi katsellut monta vuotta, pariskuntien oli yllättävän vaikeaa muistaa pieniä yksityiskohtia. Omasta mielestään he onnistuivat kuitenkin melko hyvin ennen kuin puoliso pääsi näkemään oman kuvansa. Kuvat saivat aikaan hyvät naurut ja moni kuvista on varmasti videon katsojan silmillä tarkastellen melko samannäköinen henkilön kanssa.